Tarp švietimo programėlių populiariausia šiemet buvo kalbų mokymuisi skirta „Duolingo“, tarp pramoginių programėlių – online kino teatro leistuvas „Netflix“. Programėlė „Facebook“ buvo lyderė bendravimui skirtų sprendimų srityje, tuo tarpu muzikos klausymosi kategorijoje pirmavo „Pandora“.

Fitneso gerbėjai dažniausiai siuntėsi programėlę „MyFitnessPal“. Beje, „Google“ duomenys rodo, kad sveikatos ir fitneso kategorija šiemet buvo augo sparčiausiai iš kitų „Google Play“ siūlomų programėlių sričių.

Mobilios fotografijos gerbėjai šiemet įvertino nuotraukų apdorojimo programėlę „Flipagram“. Sporto srityje populiariausia tapo „NFL Mobile“, tuo tarpu tarp turistams ir kelionių gerbėjams skirtų sprendimų – „TripAdvisor“.

Tarp „Android“ žaidimų nepralenkiamas buvo „Candy Crush Saga“. Penketuke taip pat atsidūrė tokie žaidimai, kaip „Don’t Tap The White Tile“, „Farm Heroes Saga“, „Subway Surfers“ ir „Clash of Clans“.

„Google Play“ metų filmų tapo „Frozen“, o jam skirtas garso takelis tapo metų albumu. Be to, „Google“ atstovai pažymėjo, kad garso takelių kategorija taip pat buvo viena sparčiausiai augusių šiais metais.

„Google Play“ metų daina tapo „Kate Perry“ kompozicija „Dark Horse“, metų serialu tapo „The Walking Dead“, tuo tarpu dažniausiai ieškotu per „Google Play“ paiešką aktoriumi tapo šiemet miręs Robinas Williamsas.