Pasiūlymas galioja planams „Tik“, „Dar“ ir „Vertingas“ (ne „Facebook“ duomenims galioja plano „Lankstus“ tarifai), planui „Stiprus“ (2 GB mėnesio planas ne „Facebook“ duomenims) ir „Galingas“ (5 GB mėnesio planas ne „Facebook“ duomenims).

Planas „Tik“ vartotojui suteikia 100 min. pokalbių į visus Lietuvos tinklus už 9,84 Lt (2,85 Eur.) ir ir neribotą SMS kiekį už papildomą 1 euro mokestį gauna neribotą kiekį trumpųjų žinučių.

Pagal plano „Dar“ sąlygas vartotojui suteikiama 250 minučių ir neribotas SMS kiekis už 18,12 Lt (5,25 Eur).

Planas „Vertingas“ yra plano „Laisvė“ atitikmuo - juo naudojantis pokalbiai ir žinutės neribojami, bet internetas teikiamas pagal plano „Lankstus“ sąlygas. Kaina - 24,17 Lt (7 Eur) mėnesiui.

Planas „Stiprus“ - toks pats, kaip ir „Vertingas“, tik pagal jį galima persisiųsti 2 GB mobiliųjų duomenų ir teks sumokėti 37,98 Lt (11 Eur) per mėnesį.

Planas „Galingas“ interneto limitą išplečia iki 5 GB, o kainą - iki 51,79 Lt (15 Eur) per mėnesį.

Mokamą interneto turinį nuo nemokamo vartotojai galės nesunkiai atskirti - naršant „Facebook“ tinkle ir paspaudus nuorodą, kuri veda į išorinius resursus vartotojas ir įprastinėje programėlėje, ir naršyklėje pamatys įspėjimą, kad įeinamą į „skaičiuojamų“ interneto duomenų zoną. Didžiąja dalimi nemokamas bus ir „Facebook Messenger“ naudojimas - nemokamas bus žinučių bei nuotraukų siuntinėjimasis, tačiau norint per šią programėlę paskambinti bus taikomas įprastinis duomenų skaičiavimas.

Visas sąnaudas už šios naujovės diegimą padengs „Bitė Lietuva“.

„Keliamės su „Facebook“. Kas antras prabudęs pirmiausia pasitikrina „Facebook“ – tai oficiali „Facebook“ statistika“, sakė „Bitės“ rinkodaros vadovas Pranas Kuisys. Būtent „Facebook“ duomenys sudaro didžiausią dalį per mobiliojo ryšio tinklus perduodamos informacijos, todėl „Bitė Lietuva“ nusprendė nudžiuginti savo vartotojus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)