"Ši nuostata buvo priimta tik tuomet, kai aš baigiau pirmąją kadenciją. Todėl dabar po šios įstatų redakcijos užregistravimo yra tik antroji mano kadencija", - Eltai aiškino V.Vitkauskas.

Pranešime spaudai jis teigė, kad pasilieka teisę 2006 metų pradžioje "Infobalt" valdybos nariams siūlyti rinkti naują asociacijos prezidentą.

Anot V.Vitkausko, per šiuos metus keli valdybos nariai, pretenduojantys perimti vadovavimą asociacijai, galės dar geriau susipažinti su "Infobalt" veiklos metodais ir įgyti lobistinės patirties.

Į "Infobalt" vadovus taip pat pretendavo bendrovei "Skaitos kompiuterių servisas" vadovaujantis Virginijus Jasaitis, "IBM Lietuva" generalinis direktorius Rimantas Vaitkus bei "Omnitel" prezidentas Antanas Zabulis.

Šią savaitę į "Infobalt" valdybą taip pat išrinkta aljanso "Langas į ateitį" vadovė Loreta Križinauskienė, "Infostruktūros" atstovas Romualdas Krukauskas bei "Bitės GSM" valdybos narys Darius Montvila.

V.Vitkauskas Eltai teigė, kad svarbiausia šių metų "Infobalt" veiklos kryptis - "žinių visuomenės kūrimas bei integracija į Europos Sąjungos struktūras".

Šiemet "Infobalt" taip pat ketina dalyvauti aktyviai kuriant teisės aktus.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją