„Vystantis technologijoms, keičiasi ir naudojimosi išmaniaisiais įrenginiais įpročiai. Rinkos tyrimų bendrovės GFK duomenimis, 2013-aisiais išmanieji telefonai užėmė 51 proc. Lietuvos telefonų rinkos ir tapo dominuojančiu produktu šioje prekių grupėje. Svarbiausias „Samsung“ siekis – užtikrinti kokybišką gyvenimą mūsų klientams. Todėl kuriant naująjį „Galaxy S5“ daugiausiai dėmesio buvo skiriama savybėms, kurios vartotojams yra svarbiausios – saugumui, aukštos rezoliucijos kamerai, ilgam baterijos tarnavimo laikui, sparčiam ryšiui ir, žinoma, dizainui. Didelis išankstinių telefono rezervacijų kiekis rodo, jog mūsų ištikimi klientai nekantriai laukia šių naujovių“, – teigė „Samsung Electronics Baltics“ vadovas Lietuvoje Simonas Skupas.

Penktosios kartos „Galaxy S“ modelyje „Samsung“ grįžta prie svarbiausių funkcijų ir daugiausia dėmesio skiria vartotojams aktualiausių, kiekvieną dieną naudojamų funkcijų inovacijoms. Naujasis „Galaxy S5“ turi funkcionalią 16 mln. taškų raiškos kamerą, kurioje įdiegti patobulintas meniu ir valdymo sistema leidžia vartotojui be vargo fotografuoti, redaguoti nuotraukas ir jomis dalintis. Modelyje „Galaxy S5“ dera sparčios tinklo sąsajos, specialios fizinio aktyvumo programos bei įrenginio apsaugos funkcijos, „Ultra Power Saving Mode“ režimas leidžia iki minimumo sumažinti energijos sąnaudas, tad vartotojas gauna funkcionalų, mobilų ir stilingą įrenginį. „Galaxy S5“ – atsparus dulkėms ir drėgmei, tai liudija atitikimas IP67 standarto reikalavimams.

Numatoma „Galaxy S5“ kaina Lietuvoje – 2399Lt. Naująjį „Samsung“ flagmaną bus galima įsigyti mobiliojo ryšio operatorių parduotuvėse ir didžiuosiuose prekybos centruose.

„Samsung“ taip pat išplėtė dėvimųjų įrenginių liniją. Aktyviam vartotojui skirtas „Samsung Gear Fit“ – pirmasis su lenktu korpusu ir „Super AMOLED“ ekranu. Stilingas ir patogus išmanusis laikrodis leidžia kontroliuoti fizinį aktyvumą ir palaikyti mobilų ryšį. Vertinantiems mobiliųjų įrenginių funkcionalumą ir dizainą skirti „Gear 2“ ir „Gear 2 Neo“. Dėl patogesnio prisijungimo, asmeninio pritaikymo galimybių ir stiprios programų ekosistemos šie įrenginiai gali tapti neatsiejamu kasdienio gyvenimo atributu.

„Samsung Gear 2“ mūsų šalyje kainuos apie 1000 Lt., o „Samsung Gear 2 Neo“ – apie 700 Lt.

„Samsung“ ne tik investuoja į naujus produktus, tačiau ne mažiau dėmesio skiria ir turinio, programinės įrangos bei paslaugų teikimui. Suprasdami, kad turinys vartotojui tampa ne mažiau svarbus už patį įrenginio funkcionalumą, naujiesiems „Galaxy S5” savininkams „Samsung“ pasiūlys ir visą puokštę naudingų programėlių (Deezer, Dropbox, Bloomber Businessweek+, LinkedIn Business Premium, Endomondo ir kt.), kurių vertė – daugiau nei 500 eurų.