Nepaisant prastėjančių pelno rodiklių, „Omnitel“ didina investicijas į tinklo plėtrą: praėjusiais metais investuoti 78 mln. litų (2012 m. - 60 milijonų). Įmonės vartotojų kiekis per metus susitraukė 16 procentų – nuo 1 mln. 953 tūkst. 2012 m. gale iki 1 mln. 634 tūkst. 2013 m. gruodžio pabaigoje.

Įmonė savo pranešime skelbia „Omnitel“ 2013 metų pabaigoje žengė dar vieną svarbų žingsnį, visą dėmesį skirdama kurti vertę ir kokybę klientams, kurie naudojasi bendrovės paslaugomis ir jas vertina. Siekdama turėti ypač skaidrią klientų bazę, „Omnitel“ nutarė nebesuteikti galimybės su ta pačia kortele grįžti į „Omnitel“ paslaugų tinklą pasibaigus kortelės galiojimo laikui ir tuo būdu per ketvirtąjį 2013 m. ketvirtį proaktyviai išjungė 256 tūkst. išankstinio mokėjimo SIM kortelių. „Omnitel“ kviečia ir kitus rinkos dalyvius peržiūrėti savo klientų bazes ir siekti jų skaidrumo.

„Dirbame savo klientams – ir seniai besinaudojantiems „Omnitel“ paslaugomis, ir ateinantiems ar grįžtantiems pas mus, kurie vertina „Omnitel“ tinklo, paslaugų ir klientų aptarnavimo kokybę ir tai, kad mes suteikiame daugiau pridėtinės vertės. Jie yra didžiausia vertė mums“, - sakė „Omnitel“ prezidentas Danas Strömbergas.

Pasak D. Strömbergo, būdama paslaugų kokybės lyderė, „Omnitel“ investuoja į ateitį, kuri priklauso mobiliajam internetui. Per 2013 metus „Omnitel“ investavo 78 mln. litų - 32 proc. daugiau nei 2012-aisiais. Didžiausia investicijų dalis buvo skirta plačiausio Lietuvoje 3G tinklo modernizacijai ir plėtrai, kad „Omnitel“ klientai turėtų geriausią patirtį naršydami savo išmaniaisiais įrenginiais visoje šalyje, taip pat „Omnitel“ 4G tinklo plėtrai.

Atnaujindama tinklą, „Omnitel“ diegia išmaniąją 3G technologiją iš esmės visur, kur iki šiol veikė tik 2G ryšys. „Omnitel“ jau atnaujino savo tinklą teritorijoje, kurioje mobiliuoju ryšiu naudojasi daugiau kaip 80 proc. klientų, o per šiuos metus 3G ryšiu „Omnitel“ planuoja padengti visą Lietuvą. „Omnitel“ turi ir plačiausią Lietuvoje 4G LTE tinklą, kuriame didelės spartos reikalaujančiomis 4G paslaugomis galima naudotis Vilniuje ir visuose jo priemiesčiuose, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Palangoje, Nidoje, Švenčionyse, Švenčionėliuose, Molėtuose, Jonavoje, Širvintose, Kaišiadoryse, Šilalėje, Elektrėnuose ir Lentvaryje. Šiemet galimybę naudotis aukščiausios galimos kokybės 4G paslaugomis „Omnitel“ pasiūlys pusei Lietuvos gyventojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)