Masyvus, juodas korpusas atrodo išties nuostabiai. Iš tiesų šis kompiuteris yra visiškai nepanašus į kitas alternatyvas ir tai jam suteikia unikalumo. Kompanijos „Razer“ naujasis projektas leidžia vartotojams pažvelgti kaip gali atrodyti ateities žaidimų kompiuteriai.

Kaip jau minėjome tai kompiuteris, kurio pagrindiniai komponentai yra atskirai sujungiami į vieną sistemą. Pavyzdžiui norite trijų vaizdo plokščių? Tiesiog įstatykite į atitinkamą vietą ir galėsite mėgautis nuostabiais vaizdais žaidimuose. Žinoma šių komponentų rinkoje kol kas nerasime, o juos gamins tik pati „Razer“ kompanija. Įsigydamas papildomų modulių kiekvienas vartotojas galės susirinkti sau norimą kompiuterį ir lengvai jį patobulinti. Papildomą darbinę atmintį, vidinę atmintį ar papildomas jungtis galėsime tiesiog prijungti prie laisvo lizdo ir iš karto tai naudoti.

Be abejo šis projektas dar tėra tik projekto stadijoje, o ar išvys dienos šviesą garantuoti negalima. Galbūt kitų metų CES parodoje, „Razer“ visus nustebins su pilnai veikiančiu produktu.

Daugiau nuotraukų pamatysite čia.