Plano „Laisvė“ naudotojai 1,5 gigabaito duomenų galės užsisakyti už 3 litus per mėnesį. Kaip ir iki šiol jie galės skambinti ir rašyti SMS neribotai, rašoma pranešime spaudai. Tiesa, užsisakyti duomenų planą už akcijinę kainą reikia suskubti iki gruodžio 26 dienos.

Palyginimui, „Tele2“ už kartu su analogišku neribotų pokalbių ir žinučių planu, kurio kaina mėnesiui yra 21 litas, 1 gigabaito duomenų planą siūlo už 1 litą. Tačiau šiuo pasiūlymu galės pasinaudoti tik pirmieji 15 tūkst. vartotojų, o planas galios 12 arba 24 mėnesius, priklausomai nuo to, ar kartu bus įsigyjamas telefonas.

„Jau tapo tradicija, kad artėjant Kalėdoms žmonės vis dažniau sveikina savo artimuosius, draugus ir kolegas skambučiais ir žinutėmis. Pastaraisiais metais vis dažniau bendraujama ir mobiliuoju internetu, todėl neriboto plano vartotojams suteikiame daug interneto už simbolinę kainą. Tam, kad galėtų sveikinti ir linkėti nesivaržydami“, – sako „Bitės“ rinkodaros direktorius Pranas Kuisys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (133)