BIGBOX.LT kartu su stalo futbolo klubu „Foosin“ organizuojamas renginys sulaukė ištikimiausių „Apple“ ir „Samsung“ fanų dėmesio. Kiekvienas garsiais šūksniais ar slaptai mintimis palaikė mėgstamą prekės ženklą.
Didžioji dalis gerbėjų tiesioginę kovos transliaciją stebėjo internetu. Žaidimą komentavo stalo futbolo klubo „Foosin“ įkūrėjas Simonas Jokubauskas bei sporto varžybų komentatorius Nerijus Kesminas, kurio šmaikštūs juokeliai suteikė žaidimui spalvų.

4 profesionalūs stalo futbolo žaidėjai įnirtingai sukiojo rankenas, bandydami stipriomis kamuoliuko atakomis palaužti priešininko komandos vartininką – planšetę. „Samsung Galaxy Tab2“ ir „Apple iPad3“ atlaikė 3 skirtingo dydžio kamuoliukus, papildomas baudinių serijas bei desperatiškus publikos bandymus sudaužyti vieną iš planšečių.

„Aš esu šokiruotas, kad po tokių stiprių smūgių, ekranuose nėra net įskilimo”, - sakė el. parduotuvės BIGBOX.LT vadovas Gytis Breikštas. Jis vakaro pabaigoje konstatavo, kad planšetės yra kokybiškos ir vienodai atsparios.

Nepavykus išaiškinti stipriausio, „Apple ir „Samsung” kova dėl tvirčiausio, inovatyviausio ar funkcionaliausio vardo vis dar tęsiasi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)