Net jei „Apple“ ir „Samsung“ kovos laukuose šiuo metu vyrauja trumpalaikis štilis, juos supriešinti ir sveikai pasijuokti nevengia vartotojai bei žiniasklaida. Internete gausu fotomontažų ir straipsnių, kuriuose fanai imituoja šių dviejų korporacijų kovą, stoja už savo mylimą prekės ženklą ar nešališkai lygina dviejų panašių įrenginių dizainą, patogumą, kokybę bei techninius parametrus. Neabejotinai, didžiausios gigantų kovos vyksta virtualioje erdvėje, tačiau dar niekada jų dvikova nebuvo persikėlusi į tikrą mūšio teritoriją.

Racionalūs argumentai pasirinkimo neveikia

Nors tiek viena, tiek kita kovojanti pusė dieną naktį pasirengę įrodyti, jog jų prietaisai patys geriausi, vis dėlto konkurencija yra pasiekusi tokį lygį, kai palankumą prekės ženklui stipriai lemia ir emocijos.

„Šiandien jau nebeįmanoma atsakyti kas yra geresnis: „Apple“ ar „Samsung“? Abu gamintojai turi tokių produktų, kurie yra kone vienvaldžiai lyderiai rinkoje, taip pat turi ir mažiau pasiteisinusių sprendimų”, - sako elektroninės parduotuvės Bigbox.lt vadovas Gytis Breikštas.

Grandų kova jau senokai pasiekusi kūrybines aukštumas ir yra tikras džiaugsmas netradicinių reklamų (tiesa, dažniausiai neoficialių) gerbėjams. Tad planšečių kova stalo futbolo aikštėje organiškai įsilieja į „Samsung” ir „Apple” kūrybines rietenas. Mintis organizuoti tokias varžytuves kilo patiems Bigbox.lt darbuotojams biure žaidžiant stalo futbolą ir ieškant atsakymų į nuolatinį klientų klausimą, kas geresnis: „Apple” ar „Samsung”?

Kamuoliukas išaiškins stipriausiąjį

Dabar daugelyje biurų, kur dirba IT specialistai ar kūrybiniai darbuotojai, pastatyti stalo futbolo stalai. Jie padeda ne tik kaip atsipalaidavimo priemonė, bet ir netikėtiems kūrybiniams įkvėpimams, komandos formavimui ar darbinės dvasios prikėlimui. „Samsung Galaxy Tab2“ ir „Apple iPad3“ planšečių kova nuo įprasto stalo futbolo žaidimo skirsis tik vartininku. Mat šioje kovoje vartininkus keičia planšetės, o 4 profesionalūs stalo futbolo žaidėjai mėgins išsiaiškinti, kuri planšetė vartuose išsilaikys ilgiau nesudužusi. Sirgaliai įtemptą kovą galės stebėti tiesiogiai foosbox.lt tinklapyje.

„Stalo futbolas iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti nesudėtingas žaidimas, tačiau jis yra ypač intensyvus, savyje derinantis greitą reakciją, strategiją ir psichologiją. Idėja surengti aršiai besivaržančių prekės ženklų kovą tiesiog ant futbolo stalo yra puikus iššūkis ne tik „Apple” ir „Samsung” gerbėjams, bet ir stalo futbolininkams,“ – sakė Simonas Jakubauskas, „Foosin” įkūrėjas ir vadovas.

„Apple“ ir „Samsung“ komandų gretose susikaus itin patyrę žaidėjai, iškovoję aukščiausias vietas daugelyje Lietuvos ir užsienio stalo futbolo čempionatų. Siekiant kuo didesnio objektyvumo, paeiliui bus žaidžiama su 3 skirtingo svorio kamuoliukais, rašoma pranešime spaudai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)