"O.R.B" (lietuviškai tai greičiausiai skambėtų kaip S.F.E.R.A.) - tai puošnus, ištaigingai atrodantis ant piršto mūvimas žiedas.

Speciali versija turės specialią "akutę" - mažytį elektroninio rašalo ekranėlį, kuriame bus matomas skambinančiojo vardas ar numeris, teksto žinutė ar net priminimas iš kalendoriaus.

Sulaukęs telefono skambučio, išmanusis žiedas pradeda vibruoti. Norėdamas atsiliepti į skambutį, vartotojas turi nusiimti papuošalą ir pasukti vieną žiedo dalį taip, kad įrenginys, iki tol buvęs raidės O formos, įgautų raidės S formą. Toks transformuotas žiedas tvirtinamas prie ausies, bet pokalbio garsas vartotojui perduodamas ne ausine, o paties žmogaus kaukolės kaulais (panašią sistemą naudoja ir "Google Glass").

Deja, "O.R.B" kaina dar neskelbiama - ir kadangi tai ne tik įrenginys, bet ir papuošalas, tikėtina, kad kaina nebus maža.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)