Patyrinėti Skersgatvio gatvę iš „Warner Bros. Studio Tour“ muziejaus Londone leidžia „Google“ programa, rašo mashable.com. Pasinaudojus „Street View“ funkcija, 360 laipsnių kampu galima išvysti Olivanderio burtų lazdelių parduotuvę, Magiškų Vizlių šunybių parduotuvę ir Pono Malpeperio vaistinę.

Šios Skersinio skersgatvio dekoracijos atkūrė parduotuves iš legendinės J. K. Rowling knygų apie Harį Poterį serijos, virtusios sėkminga aštuonių filmų kolekcija. „Warner Bros. Studio Tour“ tvirtina, kad Skersinio skersgatvio butaforijoms pastatyti prireikė trijų mėnesių. Dar šešių mėnesių reikėjo tam, kad parduotuvių lentynose būtų įkurdinta daugiau kaip 20 tūkst. prekių.

„Google“ žemėlapiuose patyrinėkite Skersinį skersgatvį patys. Tai smagi pramoga Hario Poterio gerbėjams. Tačiau galima tik numanyti, kiek nuotykių Haris, Ronas ir Hermiona būtų praradę, jei būtų turėję „Google“ žemėlapius ir niekada nebūtų pasiklydę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)