ATIV Q ir „ATIV Tab 3“ – du nauji ATIV planšetiniai kompiuteriai su „Windows 8“ operacine sistema. Prieiga prie „Android“ programėlių ir ploniausias rinkoje planšetinio kompiuterio su „Windows 8“ operacine sistema korpusas – skiriamosios naujųjų produktų savybės. Abiejuose planšetiniuose kompiuteriuose įdiegta „S Pen“ sistema. ATIV Q Lietuvoje pasirodys rugsėjo mėnesį ir kainuos apie 4847 Lt . „ATIV Tab 3“ prekyba Lietuvoje bus pradėta rugpjūčio pabaigoje, numatoma jo kaina – 2422 Lt.

Su „ATIV Q“ galima naudotis ir „Windows“, ir „Android“ („Jelly Bean 4.2.2) operacinių sistemų galimybėmis. Atsižvelgiant į vartotojų poreikius, įdiegta prieiga prie „Android“ programėlių. Naujojo įrenginio korpusas yra vos 1,29 kg svorio ir 13,9 mm storio, todėl juo patogu naudotis visuomet, kai prireikia. Kompiuteryje įrengtas raiškus QHD+ (3200x1800 taškų) 13,3 colių (33,8 cm) įstrižainės ekranas. Atkuriamas vaizdas yra 2,8 karto raiškesnis nei „Full HD“ ekranuose, todėl aiškiai matomos net smulkiausios detalės nepriklausomai nuo apšvietimo sąlygų, rašoma pranešime spaudai.

"Samsung ATIV Tab 3" planšetinis kompiuteris
„ATIV Tab 3“ planšetinis kompiuteris – ploniausios ATIV serijos įrenginys rinkoje. Jo dizainas sukurtas tęsiant „Galaxy“ serijos įrenginių dizaino tradicijas. Naujojo modelio korpuso svoris yra vos 550 g, storis – 8,2 mm, jo baterijos resursas – 10 valandų. Įprasto kompiuterio galią turinčiame planšetiniame kompiuteryje „ATIV Tab 3“ įdiegta „S Pen“ funkcija ir naudojamas su „MS Office“ suderinamas rašiklis, įdiegta „Office Home & Student“programinė įranga.

Trys nauji „Windows 8“ operacinės sistemos nešiojamieji kompiuteriai pristatyti plečiant ATIV produktų liniją. „ATIV Book 9 Plus“, „ATIV Book 9 Lite“ ir „ATIV One 5 Style“ leidžia vartotojams reikiamas užduotis atlikti ir efektyviai dirbti nepriklausomai nuo jų buvimo vietos. Visuose trijuose produktuose įdiegta „SideSync“ technologija, kuri suteikia informacijos dalinimo tarp kompiuterio ir „Samsung“ išmaniojo telefono galimybę. Visi trys įrenginiai Lietuvoje pasirodys rugpjūčio antroje pusėje. Numatoma „ATIV Book 9 Plus“ kaina – 4847 Lt, „ATIV Book 9 Lite“ – apie 2768 Lt, o „ATIV One 5 Style“ – apie 3115 Lt (22 colių ekrano įstrižainės modelis) ir 4674 Lt (23 colių ekrano įstrižainės modelis).

„ATIV Book 9 Plus“ – naujoji populiariojo „Book 9“ nešiojamojo kompiuterio versija. Tai išskirtinai lengvas ir plonas, stilingo dizaino kompiuteris. Vientiso aliuminio korpuso įrenginys su „Windows 8“ operacine sistema turi lietimui jautrų ekraną. Kompiuteris bus su QHD+ (3200x1800) raiškos ekranu ir 12 val. veikiančia baterija. „Book 9 Plus“ yra paruošiamas naudoti per šešias sekundes, o iš „miego“ režimo pabunda vos per sekundę.

"Samsung ATIV Book 9" nešiojamasis kompiuteris
„ATIV Book 9 Lite“ sukurtas tęsiant „Book 9“ dizaino tradicijas. Didesnei vartotojų daliai prieinamas kompiuteris pristatomas su keturių branduolių procesoriumi, 256 GB SSD. Aktyviems, daug laiko kelionėse praleidžiantiems vartojamas pritaikyto kompaktiško įrenginio svoris – 1,36 Kg, storis – apie 2,54 cm.

„One 5 Style“ – „viskas viename“ tipo kompiuteris su „Full HD“ (1920x1080) raiškos lietimui jautriu ekranu. Įrenginyje įdiegta „HomeSync Lite“ funkcija leidžia lengvai ir patogiai atkurti dokumentus, juos tvarkyti ir redaguoti išmaniajame telefone. Naudodamiesi šia funkcija, keli šeimos nariai gali susikurti savo individualias paskyras „One 5 Style“.

„Galaxy NX“ – pirmasis 3G/4G LTE ryšio kompaktinės sistemos fotoaparatas (CSC), papildęs neseniai pristatytų „Galaxy Active“, „Galaxy Mini“ ir „Galaxy Zoom“ gretas. Dėl įdiegtos naujausios 3G/4G LTE technologijos, bet kada prireikus nuotraukas galima persiųsti, jomis dalintis. Lietuvoje fotoaparatas pasirodys rugpjūčio mėnesį ir kainuos apie 1199 Lt.

Naujajam fotoaparatui pritaikytos išmaniojo telefono funkcijos praplečia fotografavimo galimybes. Įrenginyje įdiegta prieiga prie „Android“ programėlių.

Fotoaparate yra 20,3 MP APS-C jutiklis, „DRIMe IV“ vaizdo signalo apdorojimo įrenginys. Gamintojai žada, kad fiksuojami vaizdai bus kontrastingi, tolygūs, todėl bus gaunamos puikios kokybės, tikroviško vaizdo nuotraukos.

Kartu su naujuoju fotoaparatu pridedami keičiami objektyvai suteikia fotografui platesnes galimybes. Įdiegta galimybė vaizdus fiksuoti 3D formatu, kartu naudojant „Samsung 45 mm 2D/3D“ objektyvą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)