Antrąkart rengiamos konferencijos “E-voliucija” organizatoriai – bendrovės “Lietuvos telekomas”, “Alna” ir Tarptautinė aukštoji vadybos mokykla (ISM) - šįmet į ją pakvietė 11 pasaulinio lygio ir Lietuvos kompanijų. “Šių metų konferencijos tikslas - ne tik pristatyti metinę el.verslo raidą bei naujoves, tačiau pateikti ir konkrečius praktinius sprendimus, kurie galbūt paskatins el.komercijos modelių diegimą Lietuvos įmonėse”, - sakė “Alnos” generalinis direktorius Tomas Milaknis.

Tarptautinėje konferencijoje pranešimus skaito vienos didžiausių pasaulyje rinkos tyrimų bendrovės “Gartner”, konsultacinės įmonės “PwC Consulting” atstovai, lektoriai iš elektroninės komercijos srityse pirmaujančių pasaulinių kompanijų “Sonera”, “Hewlett Packard”, “Cisco Systems”, “Compaq”, “TradeDoubler”, “IBM”. Pranešimų temos - naujos telekomunikacijų technologijos, internetinė bankininkystė, ryšių su klientais valdymo sistemų ir rinkodaros veiksmų internete efektyvumas, interneto operacinė aplinka ir kt.

Sėkmingai šalies rinkoje veikiančius el.verslo modelius pristato ir Lietuvos bendrovių “Lintel”, “Bitė GSM”, Hansabank grupės nario AB “Lietuvos taupomasis bankas” atstovai.

Paskutiniais duomenimis, pradėti vykdyti el.verslą artimiausiu metu planuoja net penktadalis Lietuvos įmonių. Po asociacijos “InfoBalt” ir bendrovės “SIC rinkos tyrimai” atliktos apklausos paaiškėjo, kad 3,1 proc. Lietuvos įmonių tikrai pradės vystyti el.verslą per ateinančius 6 mėnesius, o esant poreikiui, tai darys net 17,2 proc. apklaustų kompiuterizuotų šalies bendrovių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją