Pavyzdžiui, RRT duomenimis, nesėkmingų skambučių dalis „Omnitel“ tinkle buvo 1,04 proc., „Tele2“ tinkle - 2,67 proc., „Bitė Lietuva“ tinkle – 3,01 procento.

Trumposios žinutės (SMS) „Omnitel“ tinkle pristatomos per 6,01 sekundės, „Bitė Lietuva“ tinkle per 6,62 sekundės, „Tele2” tinkle - 7,9 sekundės.

Vykdant RRT mobiliojo ryšio kokybės tyrimą visuose trijuose operatorių tinkluose iš viso buvo atlikti 2529 skambučiai ir išsiųsta 2681 SMS.

Bandymai buvo atliekami Lietuvos teritorijoje: miestuose bei magistraliniuose ir krašto keliuose stovint arba važiuojant darbo dienomis ir darbo valandomis tiek GSM, tiek 3G tinkluose. Bandymai skirtingų operatorių tinkluose buvo atliekami tuo pat metu (lygiagrečiai) ir naudojant tą pačią matavimo įrangą, sumontuotą specialioje transporto priemonėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)