Rimčiausias pokytis techninių charakteristikų sąraše yra 1,2 GHz spartos 2 branduolių procesorius – ankstesniame kompiuteryje buvo taip pat 2 branduolių, bet 1 GHz spartos procesorius. Antra permaina – galimybė pasirinkti kompiuterį su 8 arba 16 GB vidinės atminties (2 serijos planšetės buvo siūlomos tik su 8 GB).

Taip pat gamintojai skelbia, kad naujieji kompiuteriai yra mažesni, patogesni nešiotis, su gausesniu funkcijų rinkiniu.

Bet štai ekranas (1024 x 600 taškų raiškos) liko nepasikeitęs ir stipriai atsilieka nuo kai kurių kitų rinkoje esančių pasiūlymų (pvz. „Google Nexus 7“, kuriuos pagamino „Asus“ - 1280 x 800). Priekinės ir galinės sienelių kameros taip pat liko nepakitę – 1,3 Mp priekinėje sienelėje ir 3 Mp galinėje.

Beje, kainos požiūriu naujasis „Samsung“ planšetinis kompiuteris ir „Nexus 7“ yra labai panašūs - „Samsung“ žada vien „WiFi“ versiją pardavinėti už 850 litų („Nexus 7“ - 830 litų), o 3G versiją – už 1350 litų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)