Pietų Korėjos žiniasklaida skelbia, kad LG kuria išmanųjį laikrodį ir dar vieną dėvimą kompiuterinį įrenginį, kuris turėtų būti panašus į „Google Glass“. Tiesa, tai nebūtų pirmas kartas, kai LG imtųsi tokios veiklos – 2009 metais įmonė jau demonstravo „laikrodfoną“, kuriame buvo sumontuota pilnavertė GSM antena balso skambučiams.

Tuo tarpu naujasis įrenginys bus panašesnis į „šiuolaikiškus“ išmaniuosius laikrodžius (kurių dar nė vieno oficialiai nėra) ir daugiau tinkamas informacijos mainams – jis galės sinchronizuotis su išmaniuoju telefonu ir bus tinkamas žinutėms bei kitiems pranešimams peržiūrėti.

Skelbiama, kad laikrodyje veiks „Android“ sistema, bet neatmetama ir galimybė, jog bus pasinaudota „Firefox OS“, kuri praėjusį mėnesį buvo pademonstruota „Mobile World Congress“ suvažiavime.

Kitas labai rimtas išmaniųjų įrenginių rinkos dalyvis, kuris, manoma, taip pat gamins laikrodžius - „Google“. Tokių gandų pati bendrovė niekaip nekomentuoja, tačiau 2011 metais bendrovė pateikė ant riešo segimo elektroninio įrenginio patento paraišką ir kol kas nėra pagaminusi nieko panašaus.

Amerikiečiams tokio produkto kūrimas puikiai derėtų su esama produktų linija ir gamybinėmis galimybėmis – laikrodis galėtų sinchronizuotis ne tik su telefonu, bet ir su akiniais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)