Turbūt pačiame brangiausiame viso pasaulio reklaminiame plote, Times Square aikštėje Niujorke, tiesiai virš „Samsung“ kvietimo „Būti pasirengus naujajam „Galaxy“ (Be ready 4 the next Galaxy), savo reklaminį stendą turėjusi bendrovė LG patalpino vizualiai labai panašią reklamą su užrašu „LG Optimus“ yra jau dabar“ (LG Optimus G is here 4 you now!), taip tarsi pašiepdama savo pagrindinę konkurentę teigiant, kad LG jau siūlo tai, ką „Samsung“ parodys tik šį vakarą. Abiejose reklamose daugiausi į akis krentantis dalykas – didžiulis skaičius 4, tik vėliau akis užkliūva už skirtingų tekstų aplink skaičių.

Nežinia kaip į tokią reklamą sureaguos „Samsung“, bet už išradingumą (arba puikius trolinimo sugebėjimus) LG tikrai reikėtų pagirti – jie konkurentams įgėlė panašiai, kaip „Samsung“ laikas nuo laiko pašiepiančiomis reklamomis įgelia „Apple“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)