Lietuvos įmonės parodoje dėl būsimų kontraktų varžosi su 1500 dalyvių iš viso pasaulio. Stendas „Smart Lithuania“ įsikūrė tarp tokių pasaulyje žinomų kompanijų kaip „Intel“ ir „Mozilla“.

„Ši paroda yra puiki galimybė Lietuvos įmonėms užmegzti tarptautinius ryšius ir skatinti eksportą į įvairias užsienio šalis. Į „Mobile World Congress 2013“ investuota daugiausiai laiko ir pinigų per visą „Infobalt” veiklos istoriją“, – sako Boleta Senkienė, asociacijos „Infobalt“ eksporto ir investicijų vadovė.

Šiemet „Mobile World Congress 2013“ tikimasi viršyti praėjusių metų dalyvių skaičių, kai parodoje apsilankė 67 tūkst. IRT srities specialistų ir vadovų. Parodos metu organizuojami įvairūs renginiai, mugė, pristatomos mokslo ir technologijų naujovės, skaitomi specializuoti pranešimai, rengiamos diskusijos.

„Parodoje pristatysime sprendimus mobiliems operatoriams, leidžiančius patogiau naudotis paslaugomis, pavyzdžiui, lengviau sekti sąskaitos likutį. Tai kuria pridėtinę vertę klientams, tad tikime, kad ši paslauga sulauks daug dėmesio iš užsienio operatorių, o paroda padės užmegzti svarbius kontaktus užsienio rinkose“, – teigia Paulius Lazauskas, UAB „Informacinių technologijų organizacija“ vadovas.

Vasario 25 – 28 d. Lietuvos stende parodoje „World Mobile Congress 2013“ pristatomos šios IRT sektoriaus įmonės: „Etronika“, „EVP International“, „Ruptela“, „Baltic Car Equipment“, „Data Mobile“, „Itero“, „MediaFon“, „NFQ“, „Telesoftas“, „Seven Code“, „Agmis“, „Ito“, „Gluk Media“, „Baltic Data Center“, „Mokus“, „TV Backstage“, „TVL Labs“, „Skybiometry“, „Prototechnika“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)