„Nokia 105“ yra idealus modelis vartotojams, kurie pirmą kartą naudojasi mobiliuoju telefonu. Jame yra ryškus spalvotas ekranas, aiškus telefono meniu ir tokios svarbios funkcijos kaip FM radijas, žadintuvas, „kalbantis“ laikrodis, klaviatūra, apsaugota nuo dulkių ar vandens lašų bei žibintuvėlis. Šis telefonas pilnai įkrovus bateriją gali veikti iki 35 dienų, rašoma pranešime spaudai.

"Nokia 105" mobilusis telefonas
Spalvingas ir elegantiško dizaino „Nokia 301“ turi 3,5G mobilųjį internetą ir „Nokia Xpress“ naršyklę, kuri siunčiamus duomenis suspaudžia 90 proc. ir taip leidžia sutaupyti išlaidų duomenų persiuntimo paslaugoms. „Nokia 301“ yra mažiausios kainos telefonas, leidžiantis internete peržiūrinėti vaizdo įrašus ir turi gerą kamerą, kurią kuriant įkvėpimo semtasi iš „Nokia Lumia“ išmaniųjų telefonų.

„Nokia 105“ kainuos apie 65 Lt., o „Nokia 301“ – kiek daugiau nei 270 litų. Lietuvoje šie modeliai turėtų pasirodyti II-ąjį šių metų ketvirtį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)