„Per pastaruosius devynerius metus „Teo” tapo viena didžiausių Baltijos šalių telekomunikacijų bendrovių, teikiančių universalias ryšio, duomenų perdavimo, televizijos ir IT paslaugas. Bendrovė tapo socialiai aktyvia ir atsakinga savo srities lydere. Itin didžiuojuosi kad kartu su viena profesionaliausių Lietuvoje komandų pavyko ne tik užtikrinti aukštą veiklos pelningumą, bet ir nuolat didinti klientų pasitikėjimą. Įgyvendinus visus šiuos siekius esu pasirengęs naujai profesinei veiklai“, - teigė A.Šikšta.

Laikinai eiti „Teo” generalinio direktoriaus pareigas nuo vasario 23 dienos valdyba paskyrė Giedrių Vegį, „Teo” Finansų tarnybos vadovą. Jis bendrovėje dirba nuo 2004 m.

Finansų tarnybai laikinai vadovaus Antanas Poška, šiuo metu einantis bendrovės Apskaitos departamento direktoriaus pareigas.

Daugiau nei 88 proc. „Teo” akcijų valdo Švedijos telekomunikacijų bendrovė „TeliaSonera“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (183)