Į rinką, kurioje dominuoja keli garsūs gamintojai, o trupinius susirenka bevardžiai gamintojai iš Kinijos, „Sony“ veržiasi rimtai pasiruošę ir peštis dėl trupinių tikrai neketina – panašiau, kad jie taikosi į riebų rinkos pyrago gabalą su keliomis vyšnaitėmis.

Visų pirma, kompiuteryje naudojamas prabangus pilnos 1080p HD raiškos ekranas (1920 x 1080 taškų raiška). Gal jis ir neprilygsta „Google Nexus 10“, bet nuo jo atsilieka nedaug. Be to, kompiuteryje sumontuotas „Qualcomm APQ8064“ procesorius, 2 GB darbinės atminties, 32 GB vidinės atminties ir net 8,1 MP raiškos kamera galinėje sienelėje.

Bet turbūt šauniausia tai, kad visa ši galinga techninė įranga sugrūsta į plonutį, vos 6,9 mm storio korpusą – palyginimui, „Apple iPad mini“ yra 0,3 mm storesnis. Be to, jis yra visu 100 gramų lengvesnis nei „Nexus 10“, nors, tenka pripažinti, kad tokio palengvinimo kaina buvo sumažinta akumuliatoriaus talpa - „tik“ 6000 mAh vietoje 9000 mAh, kuriais gali džiaugtis „Nexus 10“ naudotojai. Ir operacinės sistemos versija šiek tiek senesnė nei „Google“ vardinio kompiuterio – ne „Android 4.2“, o „Android 4.1“.

Savaime suprantama, „Sony“ sėkmė rinkoje labiausiai priklausys nuo kainos, kuri kol kas nėra skelbiama. Nežinia ir kada šis įrenginys pasieks pasaulio rinkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)