Verta pažymėti faktą, jog prieš metus AMD pasamdė keletą programinės įrangos specialistų įvertinti „Google Android“ operacinę sistemą, tad jos atsisakymas atrodo gana keistas. Ši operacinė sistema tiesiog dominuoja išmaniųjų telefonų rinkoje, o dėka palaikymo iš „Samsung“, „Sony“, LG, „Asus“, bei ypač pigių planšetinių kompiuterių gamintojų, netrukus dominuos ir planšetinių kompiuterių rinkoje.

Teigiama, kad bent jau kol kas „Google Android“ operacinė sistema nedomina AMD, nes ji negali konkuruoti su ARM architektūra pagrįstų lustų kainomis, kurios yra tarp 25-40 JAV dolerių. „AMD Fusion APU“ procesoriai yra pastebimai galingesni tiek skaičiuojamojoje galioje, tiek ir iš grafinės pusės, tačiau juos pagaminti kainuoja žymiai daugiau, nei konkurentų lustus, o jie dar yra reiklesni energijai.

„AMD žvelgia į planšetinių kompiuterių rinką, kurioje vartotojas reikalauja spartos, tad mes kalbame apie kainos zoną tarp 500 ir 600 JAV dolerių. O šioje rinkoje, be jokios abejonės, mes tikime „Windows 8” OS sėkme.“, - sakė Lisa Su, AMD atstovė naujienų agentūrai IDG.