Pagrįstai sunkiausia metalo grupe (sveria 6 tonas) tituluojama grupė „Compressorhead“, kurios pavadinimas turėtų sudominti visus „Motorhead“ gerbėjus, sugrojo būtent pastarosios grupės gerbėjams skirtą dainą - „Motorhead“ vizitine kortele tapusį šedevrą „Ace of Spades“.

Grupėje groja trys robotai (tiksliau, trys su puse): gitaristas, bosistas ir būgnininkas su mažuoju draugu, kuris vertinant vien vaizdą nežinia ką daro – galbūt laikosi už būgno stovo, kad nenugriūtų, o gal iš tiesų muša į taktą.

Visi trys skardiniai grupės nariai yra ne viena vamzdelių, laidelių ir jungčių mechanizmai – jiems suteiktos ir žmogiškos savybės. Nors būgnininkas su keturiomis rankomis atrodo šiurpokai, bet jo skiauterėtos galvos linkčiojimas į taktą ir senu batu apauta koja iš tiesų suteikia nemažai žmogiškumo. Humoro nestokojantys grupės kūrėjai savo svetainėje rašė: „Stickboy“ (būgnai) buvo sukurtas laikantis tikslių specifikacijų. 4 rankos, 2 kojos, 1 galva, jokių smegenų“.

Pagrindinis būgnininkas savo išraiškomis galėtų varžytis ir su kai kurių pradedančiųjų grupių muzikantais, kurie dar bijo atitraukti akis nuo gitaros – robotas ne tik groja kompiuterio tikslumu, bet ir tūpčioja, ir sukinėjasi, ir žvalgosi į publiką. Be to, gitaristas taip pat įmautas į kaubojiškus batus.

Turbūt blankiausiai atrodo bosistas – panašu, kad tai yra naujausias prie grupės prisijungęs narys, todėl auksarankiai inžinieriai jam dar nespėjo primontuoti labai daug judančių detalių. Nors kai kuriais požiūriais ir jis labai įdomus – jo rankų anatominė forma tikram žmogui yra gerokai artimesnė nei pagrindinio gitaristo.

Kitoje dainoje, sukurtoje grupės AC/DC garbei, jau matome tik du robotus (su mažąja į būgną besiramstančia pusele) – berods, koncertas prieš žmonių minią privertė jaudintis net robotus, nes ši daina nebuvo atlikta taip gražiai, be to, labai į ausį krito hidraulinis gitaristo tūpčiojimo garsas.

Įdomu tai, kad ši nuo 2007 metų repetuojanti grupė nesėdi kokiame nors rūsyje ar universiteto laboratorijoje - šių metų sausį jie gros 5 koncertuose skirtinguose Australijos miestuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)