Telefonuose sumontuoti keturių branduolių 1,5 GHz spartos „Hi-Silicon“ procesoriai, akumuliatoriaus talpa – 4050 mAh. Dėl akumuliatoriaus ir „Huawei“ patentuotų energijos taupymo technologijų galima tikėtis, kad telefonas be pakrovimo sėkmingai veiks iki dviejų dienų. Be to, iki 30 proc. pagreitintas akumuliatoriaus krovimo laikas, rašoma pranešime spaudai.

Įrenginio ekranas sudaro 73 procentus viso telefono dydžio. 6,1 colių HD IPS + LCD 1280 x 720 raiškos ekranas užtikrina gerą spalvų aiškumą ir tikslumą, naudojant „Magic Touch“ technologiją padidinamas reagavimo į lietimą tikslumas, be to, reaguojama į lietimą net tuomet, kai mūvimos pirštinės.

Telefone yra dviguba antena, todėl optimizuojamas duomenų priėmimas didele sparta, be to, kokybiškiau perduodamas ir balso signalas.

Telefone naudojama „Android 4.1“ operacinė sistema, galinėje sienelėje yra 8 MP raiškos kamera su galimybe fiksuoti ir HDR tipo nuotraukas. Priekinėje sienelėje yra vaizdo pokalbiams skirta 1 MP raiškos kamera.

Gegužės mėnesį telefoną galėsime išvysti ir Lietuvos parduotuvių lentynose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)