„LG Ultra HD 3D TV“ savo dydžiu ir funkcijomis prilygsta namų pramogų centrui. Ekrano raiška yra keturis kartus didesnė nei „Full HD TV“ formato (3840x2160), taigi, vaizdas perteikiamas aštuoniais milijonais taškų. Spalvų atkūrimo tikslumą pagerina „Triple XD Engine“ variklis.

Be didelės vaizdo raiškos, „LG Ultra HD 3D TV“ išsiskiria trimačio vaizdo technologija „Cinema 3D“. Televizorius geba kontroliuoti 3D vaizdo gylį bei erdvinio garso nuotolį, juos sinchronizuoti tarpusavyje, atsižvelgiant į objektų padėtį ir judėjimą ekrane. Vartotojams suteikta galimybė išplėsti trimačio vaizdo pasirinkimą, nes televizorius turi 2D vaizdo konvertavimo į 3D funkciją.

LG televizoriaus savybių sąraše yra komandinių žaidimų mėgėjams skirta funkcija „Dual Play“. Ji leidžia vizualiai sukurti du atskirus ekranus, kuomet kiekvienas iš 3D akinius naudojančių žaidėjų mato pilną atskirą vaizdą savo matymo lauke, rašoma pranešime spaudai.

Reikia paminėti, kad šis televizorius nėra didžiausias pasaulyje - vasarą „Sharp“ pristatė ir 90 colių įstrižainės gigantą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)