„Žmonės vis dažniau tuo pačiu metu naudojasi daugiau negu vienu prietaisu, tad mes nusprendėme palengvinti darbą su skirtingais ekranais sukurdami naują „Logitech“ klaviatūrą su „Bluetooth“ technologija, – sako „Logitech“ viceprezidentas prekės ženklo plėtrai Mike’as Culveris. – Sukurta pasitelkus „Logitech“ patirtį gaminant aukštos kokybės ir patikimumo produktus, ši klaviatūra jungia funkcionalumą ir dizainą, kurio žmonės tikisi iš su keliais įrenginiais galinčio dirbti produkto, ir tai jie tikrai įvertins“.

Naujoji „Logitech“ klaviatūra vienu metu gali būti sujungta su, pavyzdžiui, staliniu kompiuteriu, planšetiniu kompiuteriu ir išmaniuoju telefonu, o pasirinkti norimą įrenginį galima vienu mygtuko spustelėjimu. Matinio aliuminio ir glotnių formos linijų akcentais išsiskirianti klaviatūra sukurta atrodyti taip, kad derėtų su visais naudojamais prietaisais nepriklausomai nuo to, ar dirbama su „Windows 8“ kompiuteriu, ar planšetiniu kompiuteriu „iPad“, ar „Android“ telefonu.

Be to, šia klaviatūra galima patogiai naudotis ir esant silpnam apšvietimui ar visiškoje tamsoje, kadangi ji turi iš apačios apšviečiamus mygtukus. Klaviatūros šviesos šaltinis automatiškai prisitaiko prie patalpos sąlygų ir parenka optimalų klaviatūros mygtukų apšvietimo lygį. O klaviatūroje integruotas atstumo jutiklis įjungia apšvietimą rankoms priartėjus prie klaviatūros ir jį prigesina joms atsitraukus.

Siekiant dar labiau išplėsti naudos ypatybes šią klaviatūrą galima įkrauti per USB jungtį, o su visiškai įkrauta jos baterija galima dirbti iki 10 dienų (tiksli trukmė priklauso nuo specifinių naudojimosi įpročių). Šia „Logitech“ klaviatūra galima naudotis ir tada, kai ji prijungta prie USB jungties baterijai įkrauti.

Naujoji „Logitech“ klaviatūra taip pat turi įjungimo/išjungimo mygtuką, o baterijos lygio daviklis padeda matyti, kiek laiko dar galima dirbti su klaviatūra ir kada ruoštis ją įkrauti.

Numatoma klaviatūros kaina yra apie 340 litų, Europos parduotuves ji pasieks lapkritį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)