„Microsoft“ labai entuziastingai pristatinėja naują įmonės ir operacinių sistemų „Windows 8“ bei „Windows Phone 8“ išvaizdą dar iki šių produktų pasirodymo. Bendrovės atstovų teigimu, naujosios sistemos turėtų sukelti tikrą revoliuciją korporacijos versle, o ruošiantis revoliucijai bendrovės svetainė microsoft.com turėtų būti kuo labiau atnaujinta – ir tai yra gana svarbu, mat svetainės šeimininkų teigimu ji yra dešimtoje lankomiausių pasaulio tinklalapių sąrašo vietoje.

Senas "Microsoft" logotipas
Microsoft“ prekės ženklo strategijos generalinis direktorius Jeffas Hansenas sakė: „Tai neįtikėtinai nuostabūs metai „Microsoft“ - rengiamės pristatyti beveik visų mūsų produktų naujas versijas. Nuo „Windows 8“ ir „Windows 8 Phone“ iki „Xbox“ paslaugų ir naujos „Office“ biuro programų paketo versijos - visur pastebėsite bendrą išvaizdą, suteikiančią panašius potyrius dirbant su asmeniniais ir planšetiniais kompiuteriais, telefonais bei televizoriais. Ši naujų produktų banga – tai ne tik mūsų populiariausių produktų kosmetinis atnaujinimas – tai yra nauja „Microsoft“ era, taigi, mūsų logotipas turėtų vystytis kartu ir akcentuoti naują pradžią“.

Palyginimui pateikiame senąjį logotipą. Atkreipkite dėmesį į tai, kad plazdanti vėliava iš keturių langelių tapo plokščia ir bendrovės pavadinimas neberašomas pasvirais simboliais – taip „Microsoft“ suvokia modernizavimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)