Paveiksliukas, kuriame pavaizduota „Skype“ programa aprėdyta dabar jau buvusiu „Metro“ stiliumi nutekėjo į „Twitter“ socialinį tinklalapį. Atrodo, kad „Microsoft“ šiek tiek seniau įsigijusi „Skype“ nesėdi užsnūdusi, o patyliukais programą tobulina, ar bent jau puošia.

Ar išvystas vaizdelis pradžiugino? Tikrai taip, sąsaja labai daili. Tačiau jau seniai didžioji dalis „Skype“ vartotojų skundžiasi, kad programa nepaliaujamai didėja užimamu erdvės plotu darbalaukyje. Tikriausiai pasiekta plėtimosi viršūnė – programa užima visiškai visą ekraną, ir galimybės kalbant balsu, tuo pat metu susirašinėti, bent jau šiame nutekėjusiame vaizde nesimato.

Į klausimą ar išvaizdos pokyčių sulauks ir kitų (arba senesnių operacinių) savininkai „Microsoft“ nebuvo linkusi atsakyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)