Įdiegtas 1.4 GHz keturių branduolių procesorius ir 2 GB darbinė atmintis (RAM) užtikrina prietaiso spartą naudojantis programomis ir naršant internete, „GALAXY Note 10.1“ leidžia paprasčiau, patogiau ir sparčiau gauti ir fiksuoti informaciją, spręsti įvairius uždavinius pasitelkiant ne tik pirštus, bet ir kartu su modeliu parduodamą specialų itin didelį tikslumą užtikrinantį „S Pen“ pieštuką.

„GALAXY Note 10.1“ atspindi „Samsung“ kompanijos siekius, sukurti turinį naudojant visapusiškai mobilų prietaisą, – sakė JK Shinas, „Samsung Electronics“ IT ir Mobiliųjų komunikacijų padalinio prezidentas. – Istorija rodo, kad spartus pastabų ir minčių fiksavimas bei eskizų kūrimas yra labai asmeniškas ir natūralus būdas produktyviam ir kūrybiškam darbui. „GALAXY Note 10.1“ įdiegtos pažangios technologijos ir funkcijos leidžia vartotojams vienu metu dirbti, kurti ir bendrauti tarpusavyje.“

Naujasis planšetinio kompiuterio modelis suteikia galimybes vartotojams spręsti įvairius sudėtingus uždavinius pasitelkiant įrenginyje įdiegtą 10.1 colio (25.7 cm) ekraną. Unikali „Samsung“ technologija „S Pen“ leidžia naudoti „S Note“ šablonus ir produktyvius įrankius: „Shape Match“ (Formos kūrimas) ir „Formula Match“ (Formulės kūrimas). Paslauga „Mokymosi centras“ (Learning Hub) suteikia prieigą prie mokymosi turinio ir išskirtinės kūrybinės kompanijos „Adobe“ programos „Photoshop® Touch“. Šiuo metu deja šia paslauga Lietuvoje negalima naudotis.

Įdomu ir tai, kad „GALAXY Note 10.1“ planšetinis kompiuteris siūlo įdiegtą kelių ekranų funkciją, leidžiančią vartotojui vienu metu naudoti dvi skirtingas programas ir spręsti kelis uždavinius padalinant planšetės ekraną į atskiras dalis – rašant arba su „S Pen“ funkcija kuriant eskizą, galima naršyti internete ir peržiūrėti vaizdo įrašus bei naudoti kitas programas. Be to, įmanoma be vargo fotografuoti ir redaguoti nuotraukas, jas atkurti antrajame ekrane bei kurti asmenines žinutes. Kelių ekranų naudojimo funkcija didina darbo produktyvumą ir efektyvumą, vartotojai gali susirašinėti ir tuo pačiu metu rašyti žinutes viename ekrane.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)