„Pixelmator“ – lietuvių programuotojų brolių Sauliaus ir Andriaus Dailidžių sukurta piešimo ir nuotraukų redagavimo programa. Dėl funkcijų gausos ji paprastai lyginama su populiaria „Adobe Photoshop“ programa, tačiau brolių kūrinys yra ženkliai pigesnis. Jau kurį laiką programa liaupsina itin didelis gerbėjų būrys.

Kaip ir reikėjo tikėtis, „Pixelmator“ atnaujinimu džiūgaus žmonės jau įsigiję „MacBook Pro“ nešiojamąjį kompiuterį su retina ekranu. Naujoji programos versija bus suderinama ir su „OS X Mountain Lion“ operacinėje sistemoje atsiradusiomis funkcijomis. Vartotojai galės išsaugoti redaguojamus paveiksliukus ar nuotraukas ne tik kompiuteryje, bet ir „iCloud“ debesų kompiuterijoje. Tad prisėdus prie kito kompiuterio, bus galima akimirksniu tęsti pradėtą darbą. „Pixelmator 2.1“ taip pat turės ir naujų vaizdo efektų: vintage, miniatiūrizavimas, juoda ir balta, sniegas ir lietus, kurie praturtins jūsų fotografijas.

„Pixelmator“ džiaugiasi puikiais vartotojų vertinimais – įvairiose šalyse ši programa 5 balų sistemoje vertinama nuo 4,5 iki 5 balų. Brolių darbą pastebėjo bei pagyrė net ir bendrovė „Apple“.

Atnaujinimas programą jau įsigijusiems asmenims bus nemokamas. Norintiems įsigyti teks atsisveikinti su 15 JAV dolerių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)