Per pastaruosius kelis mėnesius keli interneto leidiniai patalpino savo svetainėse naujojo „iPhone“ dalis, o „iLab Factory“ vieni iš pirmųjų surinko iš jų naują aparatą. Nenurodoma, iš kokios šaltinio remontuotojai gavo dalių.

Telefonas panašus į „iPhone 4S“ ir į „iPhone 4“. Galinė telefono korpuso dalis pagaminta iš metalo. Ekranas didesnis, o kameros akutė yra priekinės korpuso dalies centre, o ne šone, kaip ankstesnių telefonų. Ausinių lizdas perkeltas į apatinę aparato dalį.

Neįmanoma patikrinti, ar aparatas autentiškas. Įmanomas ir toks variantas, kad komponentus, iš kurių surinktas aparatas, entuziastai pagamino trimačiu spausdintuvu arba tai tiesiog „Apple“ mistifikacija.

Tikimasi, kad naują, jau šeštą išmanųjį „iPhone“ telefoną „Apple“ pagamins 2012 m. rudenį. Pagal vieną versiją, telefonas bus pavadintas „iPhone 5“, pagal kitą – „The new iPhone“ („Naujasis iPhone“).

„Apple“ iki prezentacijos neviešina detalių apie savo naujus gaminius, tačiau kartais informacija nuteka. 2010 m. likus porai mėnesių iki „iPhone“ anonso, internete pasirodė telefono nuotraukos. Kaltininkas buvo „Apple“ darbuotojas, pamiršęs išmaniojo telefono prototipą San Francisko bare.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)