„Vos prieš mėnesį Lietuvoje pasirodė pirmieji „Nokia“ telefonai su draugiškiausia vartotojams „Windows Phone“ operacine sistema, o šiandien jų šeimą Lietuvoje papildo geriausiu išmaniuoju telefonu pasaulyje vadinamas „Nokia Lumia 900“. Pagrindinis jo pranašumas – 2 kartus spartesnis mobilusis internetas nei bet kuriame kitame išmaniajame telefone“, – sakė „Nokia Lietuva“ pardavimų vadovas Vytenis Koryzna.

Rekordinis mobiliojo interneto greitis

„Nokia Lumia 900“ yra įdiegta Dual Carrier technologija – tai tarsi dvi virtualios antenos, dėl kurių telefonas leidžia pasiekti rekordinį – net iki 42 megabitų per sekundę – duomenų atsisiuntimo greitį. Todėl „Nokia Lumia 900“ greičiau atveria tinklalapius, parsiunčia el. laiškus, prie jų prisegtus dokumentus ir panašiai. Tiesa, būtina, kad ir mobiliojo ryšio operatoriaus įranga palaikytų šį veikimo režimą.

„Nokia Lumia 900“ turi 4,3 colių (10,9 cm) skersmens lietimui jautrų ekraną – tai didžiausią ekraną turintis „Nokia“ telefonas. Ekranas yra „ClearBlack AMOLED“ tipo, todėl jis išliks ryškus ir saulės atokaitoje bei leis mėgautis aukštos kokybės filmais ar žaisti žaidimus, kurie, anot kūrėjų, „dar niekada neatrodė tokie gyvi“. „Nokia“ taip pat akcentuoja 1830 mAH baterijos ilgaamžiškumą – pilnai įkrautas įrenginys budėjimo režime veiks iki 400 valandų, o kalbėti nesustojant galima net iki 8 valandų.

Šis bendrovės flagmanas su „Windows Phone“ operacine sistema taip pat turi 8 megapikselių kamerą su 720p HD kokybės vaizdo įrašymo galimybe. Telefonas turi ir priekinę kamerą, kuria galima ir fotografuoti, ir naudoti ją vaizdo skambučiams. Verslo segmento vartotojams pravers „Windows Phone“ integruotas „Microsoft Office“ programų paketas, leidžiantis ne tik skaityti, bet ir redaguoti bylas, naudotis debesies technologijomis, per „Microsoft for Exchange“ tikrinti el. paštą, sinchronizuoti kalendorių ir kt.

Naujasis „Nokia Lumia 900“ yra trijų galimų korpuso spalvų – juodos, baltos bei žalsvai žydros. Telefonas kainuoja apie 1800 litų.

Mobilusis telefonas atstos įprastus skaitmeninius fotoaparatus

"Nokia 808 PureView" išmanusis telefonas
„Nokia 808 PureView“ – tai pirmasis „Nokia“ išmanusis telefonas su vaizdo fiksavimo technologija „Nokia PureView“. Bendrovė skelbia, kad ši revoliucinė vaizdo fiksavimo technologija užtikrina neįtikėtiną mobiliuoju įrenginiu padarytų nuotraukų kokybę ir gali visiškai pakeisti įprastus skaitmeninius fotoaparatus. Šią technologiją bendrovė naudos ir ateities telefonuose.

„Nokia 808 PureView” turi didelį, aukštos rezoliucijos 41 megapikselio kameros jutiklį, „Carl Zeiss“ 26/28mm., F/2,4 objektyvą ir „Nokia“ sukurtą pikselių atrinkimo technologiją. Šiuo telefonu užfiksuoti vaizdai bus itin ryškūs ir detalūs, net ir esant prastam apšvietimui. Nuotraukas telefone galima išsaugoti nedideliu formatu bei greitai persiųsti el. paštu, MMS žinute ar pasidalinti per socialinius tinklus. Pilnos raiškos nuotraukų, užfiksuotų „Nokia 808 PureView“ telefonu galite rasti „Nokia“ svetainėje.

„Nokia 808 PureView“ taip pat pasižymi „Nokia Rich Recording“ technologija, su kuria garsą galima įrašyti panašia kokybe, kaip audio kompaktiniame diske, taip pat filmuoti ir atkurti aukštos raiškos (HD) 1080p vaizdą. Šis modelis taip pat turi „Dolby Headphone“ technologiją, kuri stereo įrašą per ausines paverčia erdviniu (angl. surround) garsu.

„Nokia 808 PureView“ kainuoja apie 2000 litų. Telefono korpuso spalvą galima pasirinkti – juodą, baltą arba raudoną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)