Pavadinta „Daedalus“ (Direct Alert Environment for Darknet and Livenet Unified Security), ji stebi, ar tinkle esančiuose kompiuteriuose neatsiranda kenkėjiškų veiksmų požymių, ir, jei tokių pastebi, gali vizualizuoti įtartinų duomenų srautų judėjimą trimačiu formatu.

Tinklų administratoriai vietoj šimtų ar tūkstančių įrašų serverių žurnaluose peržiūros galės greitai aptikti, į kurias tinklo dalis ataka yra fokusuojama - duomenų paketų judėjimas yra vaizduojamas strėlytėmis, judančiomis išilgai mėlynų linijų, simbolizuojančių jungtis, ir imtis reikiamų veiksmų.

Kai aiškina IT specialistas vaizdo įraše, centrinė sfera vaizduoja internetą, o sferos, esančios šalia jos – stebimus kompiuterių tinklus. Mėlynas žiedas rodo ėmonės naudojamus IP adresus, o jo juoda dalis – nenaudojamus.

Kibernetinių atakų šaltinių gali būti pačių įvairiausių: nuo kenkėjiškų programų, plintančių per USB atminties korteles, el. laiškus, iki vadinamųjų DOS (Denial of Service) atakų, užtvindančių interneto serverius užklausų srautu. „Daedalus“ gali veikti kaip įspėjimo apie pavojų sistema, parodydamas raudonos spalvos pranešimus, pavyzdžiui, „Šis IP adresas siunčia virusą, naudodamas tokį ir tokį protokolą“, ir išsiųsdamas pranešimą el. paštu atitinkamiems darbuotojams.

„Deadalus“ sistemą nemokamai gali naudoti mokymo įstaigos, ir planuojama, kad ji gali virsti ir komerciniu kompiuterių tinklų apsaugos gaminiu, kuriam jau suteiktas pavadinimas - „SiteVisor“.