Dešimtmetį „Teo“ dirbantis A.Samuchovas bendrovės Verslo sprendimų departamento pareigas eina nuo 2008 metų, iki tol vadovavo Pardavimo plėtros departamentui, dirbo bendrovės Rinkos segmentų skyriuje, rašoma pranešime spaudai.

Trisdešimt devynerių A.Samuchovas yra baigęs Vienos ekonomikos universiteto verslo vadybos MBA programą, taip pat yra baigęs ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto magistro ir Vilniaus universiteto Ekonomikos fakulteto bakalauro studijas.

„Baltic Data Center" komanda pastaruosius kelerius metus demonstruoja puikius veiklos rezultatus, įmonė yra tvirta savo srities lyderė Baltijos šalyse. Todėl Aleksandro laukia itin įdomus darbas ir gausybė iššūkių ne tik išlaikant bendrovės pozicijas, tačiau ir toliau plėtojant jos paslaugų spektrą ir stiprinant pozicijas Lietuvoje bei užsienyje“, - teigė „Baltic Data Center“ valdybos pirmininkas Darius Didžgalvis.

Iki gegužės 4 dienos „Baltic Data Center“ generalinio direktoriaus pareigas ėjo Saulius Markūnas, nusprendęs pasitraukti iš „Teo“ įmonių grupės. Šiuo metu bendrovei laikinai vadovauja Paslaugų teikimo skyriaus direktorius Vakaris Stakauskas.

„Baltic Data Center“ įmonių grupėje, kuriai priklauso ir viena didžiausių Lietuvoje interneto svetainių prieglobos (angl. web hosting) bendrovė „Hostex“, kovo pabaigoje dirbo 233 technologijų specialistai. Bendrovė valdo septynis modernius, didžiausius saugumo reikalavimus atitinkančius duomenų centrus, jos paslaugomis pasitiki ir naudojasi daugelis Lietuvos ir užsienio bendrovių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)