Norint naudotis naująja paslauga, vartotojams tereikia parsisiųsti „LG Cloud“ programėlę į telefoną (iš „Google Play“ ar „LG Smart World“ parduotuvių), televizorių su „Smart TV“ funkcija (iš „LG Smart World“) ar kompiuterį (iš interneto puslapio www.lgecloud.com). „LG Cloud“ automatiškai sinchronizuoja įrenginių turinį su paslaugos serveriu. Nuotraukos, vaizdo ar garso įrašai iš telefono į kompiuterį ar atvirkščiai perkeliami kone akimirksniu, nes, kitaip nei kitos debesų kompiuterijos pagrindu veikiančios paslaugos, „LG Cloud“ duomenis tarp įrenginių transliuoja tiesiogiai, o ne persiunčia. Šią galimybę suteikia technologija „LG Real-time Streaming Transcoding“ – apsikeitimas duomenimis vyksta serveryje realiu laiku, o ne įrenginyje, todėl nereikia diegti papildomų kodekų ar konvertavimo programų, rašoma pranešime spaudai.

„LG Cloud“ paslauga pritaikyta ir 3D formato turiniui. Specialiu 3D telefonu užfiksuotus vaizdus ir nuotraukas į televizorių „LG Cinema 3D Smart TV“ paprasta perkelti mobiliuoju 3G ar belaidžio interneto ryšiu.

„Neretai debesų kompiuterijos pagrindu veikiantys serveriai naudojami kaip vieno tipo turinio saugykla. Mes kuriame įrenginius, kuriuos duomenų apsikeitimui naudoja milijonai vartotojų, todėl „LG Cloud“ paslaugai taikome naujus kriterijus. Netrukus vartotojams neužteks naudotis vienu „debesimi“ klausantis muzikos, kitu – žiūrint filmus ar naudojantis dokumentais. Todėl LG paslauga padaro šį procesą daug paprastesnį“, – sakė Havis Kwon, „LG Home Entertainment Company“ prezidentas ir vykdomasis direktorius, kuris vadovaus ir „LG Cloud“ paslaugos plėtojimui skirtam padaliniui „Smart Business Center“.

„LG Cloud“ bus dviejų tipų – mokama ir nemokama. Tai bus nustatoma atskirai kiekvienoje šalyje, kur bus siūloma naujoji paslauga.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)