Lietuvos bei kaimyninių šalių „startapų“ komandos bei prie jų vis dar galintys prisijungti verslo vystytojai ar rinkodaros žinovai, galės gauti kelialapį į patį Silicio slėnį.

Renginyje pranešimą skaitys bei su dalyviais dirbs socialinio tinklo „Twitter“ pirmojo finansavimo rato investuotojas, elektroninės mokėjimo sistemos „Square“ rizikos konsultantas, „Dispatch Management Services Corp“ įkūrėjas Gregas Kiddas, investuojantis į daugybę pasaulio „startapų“. Pranešėjų gretose taip pat yra vienos didžiausių darbo organizavimo interneto platformų „PBworks“ įkūrėjas, „Trinity Ventures“rizikos kapitalo fondo partneris bei mentorius elitiniame Silicio slėnio inkubatoriuje „500 startups” - Davidas Weekly.

„Džiugu, kad Vilnius ir Lietuva turi viską, ko reikia sėkmingam naujųjų technologijų verslui: mūsų mieste buriasi „startapų“ bendruomenės, jų kuriamos idėjos sėkmingai eksportuojamos visuose žemynuose, tad svarbu, kad būtent Vilniuje savo patirtimi dalinsis vieni geriausių šios srities ekspertų. Vilnius sparčiai pradeda tapti regiono lyderiu plėtojant naujuosius technologinius verslus“, - sako Vilniaus miesto meras Artūras Zuokas.

„Startup Monthly Vilnius“ konferencijoje pranešimą taip pat skaitys viena iš „Startup Monthly“ įkūrėjų, buvusi „Microsoft“ kompanijos IPTV padalinio verslo plėtros vadovė Japonijoje, skaitmeninių media technologijų ekspertė Monique Barbanson. Renginyje dalyvaus ir komandas vertins vieno didžiausio verslo akceleratoriaus Europoje „Springboard“ įkūrėjas Jonas Bradfordas.

„Iš Jugntinių Amerikos Valstijų ir Jungtinės Karalystės atvykstantys įspūdingą patirtį sukaupę verslininkai ir investuotojai konferencijoje ieškos ne verslo idėjų, o perspektyvių žmonių, galinčių tokias idėjas kurti ar prisidėti prie jau esamų idėjų tobulinimo“, - teigia „Startup Monthly Vilnius“ iniciatorius ir vadovas Daumantas Dvilinskas.

Pasak organizatorių, „startapų“ specialistai jau seniai ieškojo progos susipažinti su Baltijos ir Skandinavijos regiono naujųjų technologijų verslų kūrėjais. Todėl šis renginys bus puiki proga artimesnio kontakto užmezgimui, o Vilniui – galimybė tiesioginei ilgalaikei partnerystei su Silicio slėniu.

„Startup Monthly Vilnius“ konferencijoje yra laukiami rinkodaros, programavimo, dizaino, verslo vystymo specialistai, norintys prisijungti prie esamų verslą kuriančių komandų ar tiesiog pasisemti vertingų žinių bendraujant su atvyksiančiais pranešėjais. Renginys yra atviras ir visiems, besidomintiems naujų verslų ir jų vystymo tendencijomis bei norintys užmegzti naujus tarptautinius kontaktus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją