„Kompiuterinės įrangos nuoma populiarėja visame pasaulyje, nemažai Lietuvos įmonių irgi pajuto šios paslaugos poreikį. Bendrovėms, dalyvaujančioms įvairiuose renginiuose bei vykdančioms kitus laikinus projektus, dažnai labiau apsimoka įrangą nuomotis, o ne pirkti. Iš savo klientų sulaukėme nemažai pageidavimų dėl įvairios įrangos nuomos, jau įvykdėme ir pirmąsias nuomos sutartis“, – sakė BMS direktorius Artūras Afanasenka.

BMS siūlomos įrangos asortimentą sudaro apie 6 tūkst. prekių. „Be to, siūlome ne tik ilgalaikę, bet ir trumpalaikę nuomą tiek juridiniams, tiek fiziniams asmenims“, – sakė BMS vadovas.

Ilgalaikės (iki 3 metų) veiklos nuoma itin aktuali įmonėms, eksploatuojančioms kompiuterinę bei biuro įrangą ir nuolat turinčioms ją atnaujinti. „Bendrovėms, išsinuomavusioms reikalingą įrangą, itin patogu planuoti finansinius srautus – nereikia įsigyti ilgalaikio turto, o laisvas lėšas galima nukreipti pagrindinei veiklai“, – pabrėžė A.Afanasenka.

Jeigu įranga reikalinga nedideliam laikotarpiui (pvz., laikinai darbo vietai sukurti), BMS siūlo pasinaudoti trumpalaikės (nuo 1 dienos iki 9 mėnesių) nuomos paslaugomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją