Bandomąją programą tebus galima naudoti kompiuteriuose, naudojančiuose "Windows XP" arba "Windows 2000" operacines sistemas.

Kompiuterinės paieškos rinkoje lieka vis mažiau vietos. Paieškos milžinė "Google" savo kompiuterinės paieškos sistemą pristatė spalį. "Yahoo" ketina panašią programą pristatyti sausį, o AOL - kitų metų pradžioje.

Priemones, susisteminančias vis didesnį informacijos kiekį, kurį žmonės saugo savo asmeniniuose kompiuteriuose, siūlo ir tokios nedidelės įmonės kaip "Blinkx", "Copernic", "Enfish X1 Technologies" ir "X-Friend". Tuo tarpu "Apple" panašią sistemą, vadinamą "Spotlight", savo kompiuteriams pristatys kartu su operacine sistema "Tiger".

"Microsoft" interneto padalinio MSN viceprezidentas Yusufas Mehdi sakė: "Siekiame, kad paieška taptų kuo veiksmingesne informacine priemone, leidžiančia rasti viską, ko jums reikia".

Naująją "Microsoft" programą kaip priemonių juostą galima naudoti "Windows" darbalaukyje, interneto naršyklėje "Internet Explorer" ir elektroninio pašto programoje "Outlook".

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją