„Išmanusis telefonas tapo visaverte kasdieninės komunikacijos priemone. Natūralu, jog ne visuomet laikas, kai reikia jį įkrauti, yra patogus, ypač, kai esame kelyje ar telefonu turime atlikti svarbias užduotis. LG belaidžiu įkrovikliu dėl jo kompaktiško dydžio yra patogu naudotis bet kur ir bet kuriuo metu“, – sakė Jong-seok Park, „LG Electronics Mobile Communications Company“ prezidentas ir vykdomasis direktorius.

„LG WCD-800“ neturi įprastinio laido, skirto prijungti telefoną – jį tereikia pastatyti ant 75,8 mm pločio platformos ir priglausti prie atraminės sienelės. Lyginant su pirmtaku „LG WCD-700“, naujasis įkroviklis turi dvigubai didesnę elektromagnetinės indukcijos zoną. Įkroviklio apačioje įmontuotos elektros vijos sukuria magnetinį lauką, kuriuo tekėdama elektros srovė įkrauna telefoną. Toks įkrovos mechanizmas efektyvumu prilygsta įprastiniams, į elektros tinklą jungiamiems įkrovikliams.

„LG WCD-800“ pritaikytas visiems įrenginiams, suderintiems su „Wireless Power Consortium“ (WPC) belaidžio įkrovimo standartu Qi. Belaidį įkroviklį pirmieji galėjo išvysti mobiliųjų technologijų kongreso „Mobile World Congress 2012“ lankytojai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją