„Optimus Vu:“ sukurtas tam, kad atitiktų maksimalius vartotojų poreikius išmaniesiems telefonams, veikiantiems 4G ryšio tinkle. Dėl optimalaus 4:3 santykio, 5 colių įstrižainės ekrano ir naujausių LTE technologijų „LG Optimus Vu:“ taps išskirtiniu išmaniojo telefono ir planšetinio kompiuterio deriniu“, – sakė Dr. Jong-seok Park, „LG Mobile Communications Company“ prezidentas ir vykdomasis direktorius.

Platus, didelės raiškos ekranas pritaikytas patogiai skaityti dokumentus, elektronines knygas, naršyti internete. IPS matrica tiksliai atkuria natūralias spalvas, o vaizdo kokybė nenukenčia netgi saulėtą dieną ar ryškiai apšviestoje patalpoje. LTE technologijos garantuoja sklandų telefono veikimą ir funkcionalumą. Tarp daugybės „LG Optimus Vu:“ esančių programų, vartotojams patiks įmontuotas „QuikClip“ mygtukas, kuris leidžia vienu paspaudimu užfiksuoti vaizdus, taip pat specialus „Rubberdium“ pieštukas, kuriuo patogu žymėti pastabas. Programa „Polaris Office“ naudinga tuo, kad leidžia atidaryti bei koreguoti dokumentus, skaičiuoklę ar prezentacijas kelyje.

„LG Optimus Vu:“ yra ploniausias, 8,5 mm storio LTE ryšio telefonas rinkoje. Telefone yra HDMI ir DLNA jungtys, 32 GB vidinės atminties, 8 megapikselių kamera, jame įdiegta operacinė sistema „Android 2.3“, kurią vėliau ketinama atnaujinti į „Android 4.0 Ice Cream Sandwich“.

„LG Optimus Vu:“ techninės specifikacijos:

* 1,5 GHz dviejų branduolių procesorius
* 5 colių (1024x768) IPS ekranas
* Atmintis: 32GB eMMC ir 1GB DDR2
* 8MP kamera su AF LED Flash (galinėje dalyje) ir 1.3MP (priekyje)
* Operacinė sistema „Android 2.3 Gingerbread“
* 2,080 mAh baterija
* Matmenys: 139.6 x 90.4 x 8.5mm

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją