„Siekiame, kad mūsų klientai palankiausiais tarifais galėtų naudotis visoje Europoje – tiek didžiosiose valstybėse, tiek šalyse nykštukėse“, - sakė „Bitės“ Verslo klientų marketingo vadovas Raimondas Mikalajūnas.

Anot jo, šių metų gegužės mėnesį pristatyta pirmoji ir vienintelė tarptautinė SIM kortelė jau tapo kasdieniu darbo įrankiu daugeliui bendrovių, plėtojančių savo veiklą visoje Europoje. „Tikimės ir tolesnio šios paslaugos populiarumo augimo“, - teigė R.Mikalajūnas.

2003 metų pabaigoje pradėtos teikti „Vodafone Eurocall“ paslaugos paklausa išaugo daugiau kaip tris kartus: 2004 m. sausio 1 dieną ja naudojosi per 4 350, o 2004 m. rudenį – net 16000 tūkst. klientų.

Pasirinkusiems šią paslaugą, dovanojama tarptautinė SIM kortelė. Jos dėka, įjungus telefoną bet kurioje iš 29 „Vodafone Eurocall“ zonos šalių, geriausius tarifus siūlantis „Vodafone“ ar jo partnerio tinklas parenkamas automatiškai.

„Bitės“ ir didžiausio pasaulyje mobiliojo ryšio operatoriaus „Vodafone“ sukurta pirmoji Lietuvoje tarptautinė SIM kortelė buvo pristatyta šių metų gegužės mėnesį. Partnerystės sutartį su didžiausiu pasaulyje mobiliojo ryšio operatoriumi „Vodafone“ „Bitė“ pasirašė 2003 m. liepą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją