Programėlę galima nemokamai įsidiegti visuose telefonuose su „iOS“ ir „Android“ operacinėmis sistemomis ir jau kuriama versija planšetiniams kompiuteriams. Vėliau programėlė bus nuolat tobulinama ir papildoma futbolo gerbėjams reikalingomis funkcijomis.

„Mūsų klubo sirgaliams stengiamės informaciją apie varžybas ir klubo veiklą pateikti jiems patogiausiu būdu ir kuo plačiau skleisti informaciją apie „Ekraną“. Spalio pradžioje startavo atnaujinta klubo svetainė internete www.fkekranas.lt, kuri dabar yra, ko gero, moderniausia tarp Lietuvos sporto klubų. Klubo sirgaliai aktyviai naudojasi ir mūsų puslapiu „Facebook“. Programėlė leis informaciją apie varžybas ir klubo veiklą pasiekti dar lengviau ir patogiau“, – sakė Aušrys Labinas, Panevėžio „Ekrano“ klubo prezidentas.

„Išmaniųjų telefonų populiarumą didina krentančios jų ir mobiliojo interneto kainos. Mažos kainos lemia, kad rinkdamiesi naują telefoną klientai dabar dažniausiai pasirenka išmanųjį. Žinoma, telefonas, leidžiantis pasiekti informaciją internete, nebūtų naudingas be įdomaus turinio, tokio, kaip „Ekrano sukurta programėlė. Žmones dabar vis dažniau nori informaciją gauti į savo išmaniuosius telefonus, todėl tikiuosi, kad futbolo klubo programėlė paskatins naujų programėlių sporto gerbėjams kūrimą“, – sakė Deividas Praspaliauskas, „Tele2“ paslaugų pardavimo verslo klientams vadovas.

Pristatydamas aplikaciją „Ekrano“ kapitonas Dainius Gleveckas sakė: „Žinoma, džiugu, jog klubas yra lyderis ne tik pagal pasibaigusio sezono statistiką, bet pirmauja ir siūlydamas fanams naujas galimybes būti arčiau klubo, jaustis jo dalimi. Manau, programėlė bus įdomi ne tik mūsų sirgaliams, bet ir visiems sporto mėgėjams“, – pristatymo metu sakė ekipos kapitonas D. Gleveckas.

„Sirgaliams tai patiks. Nesudėtinga ją suprasti, informatyvu, patrauklu. Rungtynių metu, negalėdamas stebėti futbolo gyvai, įvykius gali sekti čia“, – išbandydamas programėlę kalbėjo komandos vartininkas Emilijus Zubas.

Artėjant naujam Lietuvos futbolo A lygos sezonui, 2012 m. pavasarį, programėlėje atsiras galimybė įsigyti bilietus į namų rungtynes „Aukštaitijos“ stadione, dalyvauti rungtynių totalizatoriuje ir laimėti „Ekrano“ prizų.

Jau dabar programėlėje pateikiama ir kasdien bus atnaujinama visa futbolo sirgaliams aktuali informacija: naujausios žinios apie „Ekraną“, FKE TV vaizdo klipai, tiesioginiai kiekvienų „Ekrano“ rungtynių komentarai, nuotraukų galerijos, informacija apie klubus bei komandos žaidėjus, rungtynių kalendorius, A lygos ir dublerių čempionato turnyrinės lentelės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją