Bendrovę „Pixelmator Team“ 2007 metais įkūrė du broliai Saulius ir Aidas Dailidė, o šių metų pradžioje jie tapo pirmaisiais „Mac App Store“ milijonieriais. Vartotojai tvirtina, kad ši 30 JAV dolerių kainuojanti programa iš esmės gali visiškai pakeisti kur kas brangesnį, ilgiau ir didesnės komandos kuriamą produktą „Adobe Photoshop“.

Lietuvoje turbūt labiausiai šią programą savo atvirais prisipažinimais išgarsino dabar taip pat labai žinomas TV personažas Saulius Poška - prastas dešras gaminančios „Mėslitos“ direktorius, neva nusprendęs šiek tiek pakeisti veiklos profilį ir pradėjęs gaminti „Pixelmator“ programą - „duok Dieve, parolimpinių žaidinių bronzos medalininkę“ (šis vaizdo įrašas, panašu, naudojamas kaip pusiau oficiali „Pixelmator“ reklama).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)