„Išmanieji telefonai vis dažniau naudojami dalintis pramogų turiniu. „LG Optimus Hub“ pritaikytas specialiai šiai funkcijai – telefonas leidžia sklandžiai perkelti vaizdo ir garso įrašus į mobiliuosius telefonus, televizorius ar kompiuterius“, – sakė Dr. Jong-seok Park, „LG Electronics Mobile Communications Company“ prezidentas ir vykdomasis direktorius.

„LG Optimus Hub“ savininkai bevieliu ryšiu gali lengvai perkelti įvairaus formato turinį – filmus, garso įrašus, nuotraukas į mobiliuosius įrenginius. Su DLNA standartu suderinta funkcija „Smart Share“ leidžia perkelti turinį į mobiliuosius telefonus ar televizorių, o funkcija „On-screen Phone“ – perkelti jį į asmeninį kompiuterį.

Telefone naudojama nauja energijos valdymo sistema, kuri daugiau nei 30 proc. prailgina baterijos veikimo laiką. „LG Optimus Hub“ veikia „Android 2.3 Gingerbread“ platformoje, turi 550nit šviesumo, 3,5 colių įstrižainės HVGA ekraną. Be to, lietimui jautrus ekranas akimirksniu reaguoja į pirštų prisilietimus.

Telefone yra 150 MB vidinės atminties ir lizdas „microSD“ atminties kortelėms, per kurį atmintį galima išplėsti iki 32 GB, 5 MP kamera galinėje sienelėje, 1500 mAh talpos akumuliatorius. Telefonu galima įrašyti ir atkurti VGA kokybės vaizdą (įrašymas 15 kadrų per sekundę, atkūrimas – 30 kadrų per sekundę). Fiziniai telefono matmenys yra 113,4 x 60,8 x 11,9 mm, svoris – 123g.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją