„Mougg“ žavi savo miela akiai išvaizda. Ją ganėtinai sunku atskirti nuo įprastos darbalaukio programos. Vienas didžiausių šios paslaugos privalumų yra tai, kad „Mougg“ nenaudoja „Adobe Flash“ technologijos. Tai mažiau apsunkina kompiuterio darbą. Paslauga pasižymi ir patogia vartotojo sąsaja –„Mougg“ gali naudotis tiek „iOS“, tiek „Android“ naudotojai.

Registracija

Registracijos procesas „Mougg“ svetainėje neužtruks ilgiau nei 10 sekundžių: tereiks įvesti savo vardą, elektroninio pašto adresą bei slaptažodį.

Prie „Mougg“ prisijungus pirmą kartą, išvysite vedlį, kuris jus supažindins su paslauga, kaip ja naudotis. Kai vedlys baiks apmokymus, galėsite pradėti naudotis paslauga. „Mougg“ naujam vartotojui nemokamai siūlo 1 gigabaitą (GB) erdvės.

Naudojimasis

Vos tik susikūrus paskyrą ir prisijungus, jūs iškart galite kelti norimą muziką į „Mougg“. Muzikos failai keliami gana greitai. Visas kėlimo procesas išreiškiamas procentais, tad lengvai galima stebėti progresą.

Kai kėlimas baigtas, pagrindiniame „Mougg“ lange galite matyti visas įkeltas dainas, redaguoti jų pavadinimus ir kitą informaciją, pridėti albumų viršelius. Taip pat, paslauga teikia galimybę kurti muzikos grojaraščius. Tai padaryti išties lengva – tereikia įrašyti norimą gojaraščio pavadinimą ir paspausti „+“.

Kaina

„Mougg“ siūlo dviejų tipų planus: nemokamą ir premium. Nemokamas planas suteikiamas visiems, pirmą kartą užsiregistravusiems svetainėje. Vartotojui suteikiama 1 gigabaito (GB) erdvė jo muzikos kolekcijai. Premium planas kainuoja vos 2,99 JAV dolerius per mėnesį ir suteikia neribotą kiekį erdvės muzikai bei automatinę albumų viršelių paiešką.

Išvada

Lyginant su kitomis muzikos debesų paslaugomis, „Mougg“ nėra brangi. Paslauga pasižymi reikalingiausiomis funkcijomis, plačia vartotojo sąsaja. „Mougg“ puikus variantas žmonėms, kurie dažnai būna kur nors išvažiavę ir klausosi muzikos. Paslauga žavi ir savo suderinamumu su „iOS“ ir „Android“ prietaisais. Tad kainos ir kokybės atžvilgiu, „Mougg“ yra savo srities lyderė.