„Subtilaus ir stilingas „LG Optimus Sol“ yra patrauklus tiek pažangiomis išmaniojo telefono savybėmis bei populiaria „Android“ operacine sistema, tiek ir prieinama kaina. Didžiausias jo išskirtinumas – OLED ekranas, kuriame vaizdas išliks aiškus ir ryškus bet kurioje aplinkoje“, – sakė Jong-seok Park, „LG Electronics Mobile Communications Company“ prezidentas ir vykdomasis direktorius.

Telefone įdiegtas 1 GHz taktinio dažnio procesorius leidžia sklandžiai ir greitai naršyti internete, o „Flash 10.1“ programinė įranga bei 3,8 colių WVGA raiškos ekranas kokybiškai atkuria spalvų gamą. „LG Optimus Sol“ naudoja naują energijos valdymo sistemą, kuri 20-30 proc. prailgina baterijos veikimo laiką. Telefonas turi 5 megapikselių kamera su automatinio fokusavimo funkcija. Įdiegti belaidis DLNA tinklas ir „Wi-Fi Direct“ funkcija leidžia dalintis – įkelti bei persiųsti – telefone esančius daugialypės terpės dokumentus, rašoma pranešime spaudai.

Vidinė įrenginio atmintis yra tik 150 MB, tačiau telefonas komplektuojamas su 2 GB „microSD“ kortele. Duomenis į telefoną ir iš jo galima persiųsti USB 3.0 jungtimi. Akumuliatoriaus talpa – 1500 mAh.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją