Nuo rugsėjo 1 dienos sutartis sudariusiems "Tele2" klientams MMS žinutė bendrovės tinkle kainuos 1 litą. Taip pat per mėnesį bus galima nemokamai priimti ar perduoti 2 megabaitus (MB) duomenų, o kiekvienas papildomas MB kainuos 5 litus.

Vartotojai, užsisakę paketą "Tele2 Go Live", už 10 litų mėnesinį mokestį galės perduoti 50 megabaitų (MB) duomenų per mėnesį bei išsiųsti 500 MMS žinučių. Kiekvienas papildomas MB kainuos 1 litą, o MMS žinutė - 10 centų.

"Tikimės, kad tokia palanki kainodara ir toliau skatins šių paslaugų populiarumą ir masiškumą, o mobiliojo ryšio telefonas vis dažniau taps ne tik komunikacijos priemone, bet ir pramoga", - sakė "Tele2" komercijos direktorius Pranas Kuisys.

Konkuruojančios bendrovės "Omnitel" bei "Bitė GSM" už MMS žinutę ima po 1,5 lito, tačiau jas galima siųsti ir į kitą tinklą (išskyrus "Tele2").

Agresyviai į mobiliojo duomenų perdavimo rinką besiveržianti "Tele2" GPRS bei MMS paslaugas pristatė šių metų liepą, o vartotojams suteikė galimybę jas išbandyti nemokamai. Naujos "Tele2" GPRS bei MMS kainos galios iki šių metų pabaigos.

"Manome, kad aktyvi šių paslaugų rinkodara sąlygojo bendrai didelį vartotojų susidomėjimą šiomis paslaugomis. Vos per porą mėnesių apie 100 tūkst. vartotojų pasinaudojo ir vis dar naudojasi šiomis paslaugomis", - teigė P. Kuisys.

Didžiausia Lietuvos mobiliojo ryšio bendrovė "Omnitel" GPRS technologiją Vilniuje ir jo apylinkėse įdiegė 2001 metų vasario mėnesį, o vėliau - ir visoje Lietuvoje.

2001 metų spalį GPRS paslaugas komerciniam naudojimui visoje Lietuvoje pradėjo siūlyti mobiliojo ryšio bendrovė "Bitė GSM".

Pusmečio pabaigoje "Omnitel" skelbė turinti 1,14 mln. abonentų, o bendrovė "Bitė GSM" pranešė, jog jos tinklu besinaudojančių klientų skaičius birželio pabaigoje buvo 739 tūkst. "Tele2" duomenų neskelbia, tačiau bendrovės klientų skaičius viršija 800 tūkst.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją