Patente aprašomas dialogo langas iš keleto sluoksnių (tabbed palette), kurie naudojami naujausiuose “Adobe” produktuose, kaip “Photoshop 5.5” ir “ImageReady 2.0”. Sluoksniuotame lange galima pasirinkti, kurią įrankių arba informacijos porciją rodyti. Tai naudinga, kadangi monitoriuje yra tik ribotas vietos kiekis, o dizaineriai kurdami naudoja daugybę įrankių.

“Jau keletą kartų įspėjome “Macromedia” nepažeidinėti mūsų teisių ir nesulaukę reakcijos imamės teisinių priemonių”, - teigė “Adobe” prezidentas Bruce’as Chizenas.

“Adobe” teigia, jog “Macromedia” neteisėtai naudoja sluoksniuotus langus programose kaip “Fireworks” bei neseniai paskelbtoje “Flash 5”.

“Macromedia” paskelbė pranešimą, kuriame neigia savo kaltę ir teigia, jog “Adobe” patentas yra negaliojantis.

“Adobe” ir “Macromedia” programos konkuruoja beveik visais aspektais - “Adobe Illustrator” prieš “Macromedia Freehand”, “GoLive” prieš “Dreamweaver”, “ImageReady” prieš “Fireworks”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją