Šią naujieną „Facebook“ ketina paskelbti rugsėjo 22 d. San Franciske vyksiančios programuotojų konferencijos metu, sakė trys žmonės, norėję išlikti anonimiški, kadangi tai kol kas nėra vieša informacija. CNBC anksčiau pranešė apie galimybę „Facebook“ nariams naudotis „MOG Inc.“ teikiamomis paslaugomis.

Didžiausias pasaulyje socialinis tinklas įtraukia muzikos ir filmų sritis ryšiams su naudotojais stiprinti, o internetinės muzikos parduotuvės gaus 750 mln. potencialių klientų. „Time Warner Inc.“ priklausanti „Warner Bros.“ pradėjo teikti filmų nuomos paslaugas „Facebook“ naudotojams, pavyzdžiui, galima išsinuomoti „Tamsųjį riterį“. „Pandora Inc.“, „Spotify“ ir „Rdio“ tinklalapiai jau susieti su „Facebook“.

„Dauguma populiariausių pasaulyje įrašų platinimo internetu įmonių integravo savo paslaugas į „Facebook“, ir mes nuolat kalbame su partneriais, kaip tą integraciją padidinti“, – el. laiške rašė Kalifornijos „Facebook“ padalinio, įsikūrusio Mountain View miestelyje, atstovas spaudai Jonathanas Thawas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją