Markus Berhardas, "Cope" duomenų saugojimo firmos finansų direktorius žurnalistams pirmadienį pranešė apie jo firmos planus perimti Šveicarijos karinę bazę "Mount10" paskutinį šių metų ketvirtį.

"Mount10" yra armijos bunkerio teritorijoje, netoli "Gstaad" žiemos sporto centro, nepaliaujamai saugoma ginkluotų kareivių.

"Negali būti saugesnės vietos duomenų saugojimui, nei Šveicarijos kalnų bunkeris, saugomas kareivių", - teigė M.Bernardas.

"Mes jau perkame laisvą bunkerio dalį. Kita dalis priklauso kariuomenei, bet visas kompleksas yra saugomas", - sakė jis.

M.Berhardo teigimu, sparčiai plečiantis internetui, kai informacija akimirksniu apskrieja visą pasaulį, tinkamas duomenų saugyklų vietos parinkimas yra pagrindinis informacijos išsaugojimo būdas.

Saugumas yra labai svarbus laikant net atsargines duomenų kopijas, kurios atskirtos nuo interneto. Kilus gaisrui ar kitai nelaimei duomenų saugykloje, atsarginė kopija visada liks saugi bunkeryje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją